Nå skal ordføreren få famle i blinde

Lenvik-ordfører Geir-Inge Sivertsen stiller opp på stunt i regi av Blindeforbundet.

GRUGLEDER SEG Geir-Inge Sivertsen, ordfører i Lenvik kommune, skal førstkommende mandag få oppleve hvordan det er å se dårlig. Til Folkebladet innrømmer han at han både gruer og gleder seg til opplevelsen.  Foto: Trond Sandnes

Det blir både spennende og litt skummelt, for jeg vet jo ikke hva jeg går til her

Geir-Inge Sivertsen
nyheter

Skulle du støte på lenvikordføreren med bind for øynene i neste uke, er det ingen grunn til bekymre seg for verken kidnapping eller andre ulumskheter. Det er bare Geir-Inge Sivertsen som tester hvordan verden «ser ut» når man selv ser lite eller ingenting.

Liv Th. Larsen i Midt-Troms lokallag av Norges Blindeforbund er glad for at Sivertsen stiller opp på stuntet.