Verstingkonteinere får kameraovervåkning

Søppelsyndere i Midt-Troms risikerer å bli fanget på film.

OVERVÅKES I løpet av dette året vil det blie satt opp kameraovervåkning flere steder i Midt-Troms for å avdekke hvem som står for forsøpling rundt avfallskonteinere. Bildet er fra i sommer da det var massiv forsøpling rundt avfallskonteinerne ved Gisundbrua på Finnsnes.  Foto: Privat

Vi anser slik forsøpling som fullstendig unødvendig.

Bernt Karolius
nyheter

– Vi blir å prøve kameraovervåkning i et litt begrensa omfang i begynnelsen. Vi tenker å sette opp kamera de fire-fem verste plassene, opplyser driftssjef Bernt Karolius hos Senja Avfall.

Hos avfallsselskapet er man nemlig møkk lei av problematikken med forsøpling rundt avfallskonteinere. Karolius understreker at slik forsøpling ikke bare gir Senja Avfall store tilleggskostnader, men også er en kjedelig belastning for de som bor i nærheten av konteinere.