Ny rundkjøring i Heggelia

Forsvarsbygg i samarbeid med Statens vegvesen skal bygge ny rundkjøring på E6 i Heggelia. Målselv Maskin skal utføre arbeidet.

RUNDKJØRING I løpet av høsten starter arbeidet med den nye rundkjøringen på E6 i Heggelia som skal ligge mellom Spar Heggmo og Circle K-stasjonen. Arbeidet starter nå i høst og skal være ferdig i september 2018.  Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

Onsdag undertegnet seksjonssjef Erik-Anders Helin i Forsvarsbygg og daglig leder i Målselv Maskin, Frank Eriksen kontrakten verdt 27,5 millioner kroner. Arbeidet med ny rundkjøring som vil ligge mellom Spar Heggmo og Circle K-stasjonen starter nå i høst og skal stå ferdig i september 2018.

– Arbeidene som berører trafikken på E6 vil ikke starte opp før tidlig vår 2018, sier prosjektleder Knut Helge Grimstad i Forsvarsbygg i en pressemelding.