- Hæren må få sin del av kaka

Både Bardu-ordfører Toralf Heimdal (Sp) og Målselv-ordfører Nils Foshaug (Ap) er skeptiske til ordlyden i landmakt-utredningen som legges fram i neste uke.

skeptisk: Ordførerne Toralf Heimdal (Sp) (til venstre) og Nils Foshaug (Ap) håper og tror, men er skeptiske til om landmaktutredningen som legges fram i neste uke vil inneholde et stort løft for Hæren. Foto: Jan-Erik Bergstad  Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

Begge håper og tror, men er skeptiske til om landmaktutredningen som forsvarsministeren legger fram fredag i neste uke, inneholder mer enn statusrapporten som kom i sommer.

– Jeg tror at landmaktutredningen vil ligne på statusrapporten som kom i sommer. Men jeg tror den vil gi klarere beskjed om investeringer i blant annet artilleri og stridsvogner. Men fortsatt er utredningen laget på trange rammer fra langtidsplanen for Forsvaret, sier Toralf Heimdal.