Det sier direktør Frode Lund-Hansen i Mitra.

Han har jobbet i tiltaks- og produksjonsbedriften i over syv år. Nå har han altså valgt å si opp sin stilling.

- Jeg har vært i Mitra i syv og et halvt år, og jeg føler at jeg har fått gjennomført veldig mange av de tingene jeg ville sammen med mine medarbeidere, sier Lund-Hansen til Folkebladet.

Vil ta det roligere

- Bedriften går bra, og det er nå på tide for meg å se på hva jeg skal bruke krefter på framover. Jeg har holdt på med veldig mange ting, og jeg skal prøve å ta det litt roligere framover, sier han.

Lund-Hansen skal være direktør i Mitra fram til 31. desember i år før han går av. Han skal over i en annen jobb etterhvert, men sier at det er litt for tidlig å snakke om den ennå.

Mitra er et stort foretak i Midt-Troms og er tiltaksarrangør for NAV med tilsammen 85 tiltaksplasser. De har 30 ansatte og en stor del av bedriften flytter i disse dager inn i splitter nye lokaler på Nygård.

Bedriften eies av kommunene Lenvik, Tranøy og Sørreisa.

- Skal kunne utvikle bedriften videre

Nå må de altså ut på jakt etter ny direktør. Mitra opplyser at det er en utfordrende jobb med mye ansvar, og de peker på at den nye direktøren blant annet må være faglig sterk, helhetstenkende og engasjert, og må ha gode lederegenskaper og samarbeidsevner.

« Vi søker etter en leder som er utadvent, entusiastisk og trives med å være synlig og tilstede ovenfor våre kunder og bedriftens ansatte», skriver Mitra blant annet i utlysningsteksten.

- Vi ønsker oss en godt kvalifisert kandidat som kan være med på å utvikle bedriften videre, sier styreleder Louis Edvardsen.

Han peker på at Mitra nå flytter inn i nye lokaler.

- Vi ønsker oss en direktør som kan være med å ta oss inn i en ny framtidsepoke, sier Edvardsen, som oppfordrer både kvinner og menn til å søke.

Søknadsfristen er 15. oktober.

- Vi satser på å ha en ny direktør på plass 1. februar, sier Edvardsen.

PÅ FLYTTEFOT: Mitra flytter til inn i nytt lokale på Nygård på Finnsnes. På bildet: avdelingsleder for vaskeriet Torhild Skollevoll, administrasjonsleder Ann Eva Hanssen, avdelingsleder for serviceavdelingen Ole Vidar Richardsen, Ina Hviding fra tiltaksavdelingen og Inger Rita Solbakken fra administrasjonsavdelingen. Foto: Susanne Noreng