Storsatsing i Lenvik-skolen

– Dette er et paradigmeskifte

Samtlige barneskoleelever i Lenvik kommune får i disse dager delt ut hvert sitt lærebrett. Noe slikt er aldri før gjort i Norge.

Lærebrett Entusiasmen og gleden var stor da elevene i 1C ved Finnsnes barneskole fikk utdelt lærebrett onsdag. Her er det inspektør Arne Pedersen som deler ut brett.  Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter

– Dette er en historisk dag, og ordet revolusjon ligger tett opp mot det som nå skjer i Lenvik kommune, fastlo kommunens informasjonssjef Arve Svestad under en storstilt pressekonferanse på Finnsnes barneskole onsdag.

Der var politikere, rektorer og skoleledere samla for å fortelle om den storstilte satsinga Lenvik-skolen står overfor. Ei satsing som i grove trekk dreier seg om å ta i bruk nettbrett som pedagogisk verktøy.