Dobla antall tilreisende med Hurtigruten

Ønsker å satse på Senja

Sommersesongen i fjor så et kjempeløft for antall tilreisende med Hurtigruten. Nå vil Hurtigruten gjøre mer ut av Midt-Troms.

Vekst: 2016 ble et rekordår, hvor 2.200 personer reiste til Finnsnes med Hurtigruten i juni, juli og august. Det utgjør i snitt 24 personer per dag, noe Hurtigruten mener kan bli mye høyere. Foto: Reidar Ingebrigtsen 

nyheter

Hurtigruten ser et stort uforløst potensiale i Midt-Troms, og spesielt på Senja.

– Vi har lenge hatt et ønske om å gjøre mer i Midt-Troms og særlig på Senja. Senja er en av Norges absolutt vakreste øyer og reisemål. Vi har i dag en relativt lang seiling fra Harstad til Tromsø, der Finnsnes er et stopp underveis. Vi skulle gjerne fylt denne strekningen med mer innhold, sier kommunikasjonssjef i Hurtigruten, Rune Thomas Ege.