Mener anbudsvinneren ikke har tomt å bygge på

Klager UNN inn for Kofa

Berg kommune tapte anbudsrunden om å bygge ny ambulansestasjon i Senjahopen. Nå klager de på avgjørelsen.

Ambulanse: Anbyderen som fikk jobben med å bygge ny ambulansestasjon i Berg vil bygge i Ersfjord. Kommunen mener tomta ikke er byggeklar og har klaget saken inn til Kofa.Illustrasjonsfoto: Stian Jakobsen 

nyheter

Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) la i fjor ut anbud om bygging av en ny ambulansestasjon i eller omkring Senjahopen. Berg kommune leverte inn anbud, men tapte konkurransen. Nå har de klaget saken inn til Klagenemda for offentlige anskaffelser (Kofa).

– Vi mener oss forbigått ut i fra de reglene som er satt og loven om offentlige anskaffelser. De har antatt en annen anbyder og det mener vi de har gjort på feil grunnlag, forteller rådmann i Berg, Tore-Jan Gjerpe.