Protesterer mot nedleggelse

NTL Forsvaret Indre Troms krever at de folkevalgte i Troms utfordrer Høyre og Frp på spørsmålet om helikopter på Bardufoss.

KREVER NTL Forsvaret Indre Troms krever svar om helikopter.  Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

I en pressemelding skriver fagforeningen blant annet:

– (...) Samtlige opposisjonsparti på Stortinget har nå slått fast at de går for å videreføre en dedikert helikopterstøtte til Hæren. NTL Forsvaret Indre Troms utfordrer folkevalgte politikere i Troms til å kreve svar fra politikerne i regjeringspartiene Høyre og Frp til å avklare hvilket standpunkt de har i dette spørsmålet.

– NTL Forsvaret Indre Troms krever at dette gjøres før valget, og at denne avklaringen fra regjeringspartiene ikke skyves til etter valget og til rapportens fremleggelse. Spørsmålet er av stor betydning for både Forsvaret, Troms og hele Nord-Norge.