Det sier Toni Nordli fra Bardufoss som bor i London, nærmere bestemt i Walthamstow i nordvest-London, 10 kilometer unna der terroraksjonen skjedde på London Bridge natt til søndag.

Nordli var på tur til å legge seg rett før midnatt da han fikk med seg nyhetene på Facebook.

– Man hører jo ofte sirener her, men denne gangen var det kontinuerlig og fortsatte sikkert etter jeg la meg klokka halv to, forteller Toni.

BBC: Identitetene til de tre angriperne er kjent Politiet har identifisert de tre gjerningsmennene som sto bak London-angrepet, etter det BBC erfarer.  Sjåfør

Han forteller at han også la ut en post på Facebook om at han kunne være andres sjåfør, om de var ute og følte seg utrygge.

For det som skjedde var at både metro og drosjer stoppet å kjøre i området der terroraksjonen skjedde. Flere hundre, for ikke å si flere tusen, mennesker kom dermed i beit for skyss.

Toni Nordli jobber i filmbransjen i London.

– Hva tenker du om det som skjedde på London Bridge?

– Det er jo ekkelt at det skjer, og at det har vært tre hendelser på kort tid; Westminister, Manchester og nå London Bridge.

– Da angrepet skjedde i Westminister, var en del av oss i Westminister 10 minutter før det skjedde. Noen dager senere filmet vi der og det var blomster overalt og var en ganske tung stemning. Jeg så noen som respektløst poserte som modeller og took selfies foran disse blomstene. Da blir man litt sint på mennesker om hvor lite de bryr seg.

Og siden vi filmer på slike steder, så er jo vi klar over at det er en risiko for at grusomme angrep kan skje når som helst.

Terrorforsker tror IS står bak London-angrep Den svenske terrorforskeren Magnus Ranstorp tror den ytterliggående islamistgruppa IS sto bak lørdagens angrep i London.  Hjelpe hverandre

– Og da må vi hjelpe hverandre, fortsetter Toni.

– Jeg er glad for at det er så mange som er villige til å hjelpe med hverandre.

Åpne dørene for fremmede, tilby dem te, mat, skyss og gin «to take the edge off», sier Toni Nordli.

Minnemarkering i London mandag Det vil bli holdt en stor minnemarkering i London mandag kveld, opplyser byens ordfører Sadiq Khan. Gale grupper

Han synes det er synd å se hat på Facebook mot en hel folkemasse.

– Det er synd fordi det er gale grupper som står bak dette, sier han.

– Blir du eller dine venner redd for å gå ut på gata etter det som har skjedd?

- Nope. Life carries on! sier Toni Nordli, og oversatt til norsk blir det:

- Nei, livet går videre!