Nei, vinteren gjør ikke «comeback»

Det er bare å slappe av, vinteren gjør ikke «comeback» i Midt-Troms.

Alt samlet på ett sted: Klikk her for vår fra dag til dag-tjeneste (Lokalvær, skredvarsel, sola, flo/fjære m.m.)

PENT Det blir slett ikke så verst vær denne helga. Neste uke ser enda bedre ut.  Foto: Christian A. Unosen/skjermdump, yr.no

nyheter

Andre medier har i løpet av det siste døgnet meldt at snøen vil lave ned i Troms de kommende dagene. Meteorologene har imidlertid bedre nyheter for region Midt-Troms.

Yr.no melder riktignok om en grå og trist fredag. Her legger temperaturen seg på rundt seks grader. Det loves grått vær fram til kvelds. Da blir det klarere i været og sola titter kanskje til og med fram.

Sol

Så til helgeværet. Lørdag morgen loves det pluss én grad og svak vind fra nord. Utover dagen synker temperaturen noe, men til gjengjeld blir det klarvær i Midt-Troms.

Meteorologene ved yr.no lover delvis gode solforhold og svak til ingen vind dagen gjennom.

Den peneste dagen denne helga ser ut til å bli søndag. Her loves det stort sett pent vær fra morgen til kveld, foruten grytidlig om morgenen, hvor det ser ut til å bli noe skyete i lufta.

Temperaturen varierer mellom minus én og pluss tre grader denne dagen.

Pen neste uke

Meteorologene har flere gode nyheter i ermet. Fra og med mandag morgen ser det atskillelig lysere ut i hele regionen. Her loves det gode solforhold og klarvær fra morgen til kvelds.

Så langt værvarslet viser, fram til 13. mai, er det stort sett sol i vente hver eneste dag. Høyeste temperatur varsles å bli ni grader. Det meldes videre ikke om nedbør i denne perioden.

Tre dager oppsummert:

FREDAG: Minking til nordvestlig frisk bris, i kveld dreiende nordlig. Litt regn og yr av og til.

LØRDAG: Nordlig bris, på kysten periodevis frisk bris, først på dagen liten til stiv kuling øst for Nordkapp. Enkelte snøbyger. Få byger på Vidda.

SØNDAG: Nord og nordvest bris, på kysten frisk bris, periodevis liten kuling. Enkelte snøbyger. Lite nedbør sør for Saltfjellet.