Vil ha entertainer til Finnsnes

Det jobbes energisk med å få entertainer Magnus Jackson Krogh og showet hans til Finnsnes.

INITIATIV: Kirsti Bergquist har tatt et initiativ for å forsøke å få entertainer, foredragsholder og blogger Magnus Jackson Krogh til Finnsnes. Foto: Maria Holm Simonsen 

SAMTALEN: I foredraget ”Samtalen” tar Magnus Jackson Krogh opp temaer innen psykisk helse. 

nyheter

FINNSNES: - Han er en kjempemotivator og inspirator for både barn og unge med og uten diagnose – og alle de som er rundt, fastslår Kirsti Bergquist om bloggeren, mediepersonen og foredragsholderen Magnus Jackson Krogh.

Bergquist har tatt initiativ til en innsamlingsaksjon for å få Krogh og hans foredragsshow «Samtalen» til Finnsnes.

– Vi trenger 25.000 kroner, og jeg har begynt å samle inn disse midlene. Noe har jeg fått inn, og jeg venter på svar fra flere som jeg har sendt forespørsel til, men vi trenger enda flere midler for å få dette til, understreker Bergquist.

Knapt med tid

Det er i tillegg knapt med tid før midlene må være på plass.

– Eneste muligheten Magnus Jackson Krogh har til å gjøre dette showet på Finnsnes er 26. juni, og dette må bookes senest 3. juni – og da må det økonomiske være på plass, sier Bergquist.

Flere bedrifter har allerede spyttet inn midler for å bidra til å få den unge entertaineren til Finnsnes.

– De som har sponset så langt er Nordic last og buss, TP Maskin, Bilsenteret og Senja Avfall – og som sagt venter jeg på svar fra flere av de jeg har henvendt meg til.

Gjelder alle sammen

– Hvorfor engasjerer du deg så sterkt for å få Krogh med sitt foredragsshow til Finnsnes?

– Jeg tar videreutdanning i psykisk helse, som er et tema jeg brenner for – spesielt dette med forebygging. Som mor til fem har jeg også erfart litt av hvert gjennom årenes løp. Foredraget til Magnus Jackson Krogh handler om psykisk helse, ADHD, mobbing, temaer som angår oss alle, sier Bergquist.

Hun har aldri møtt Krogh, men har fulgt bloggen hans på nett og lest den ene boken hans.

– Han har en fantastisk måte å formidle på, og noen kjempegode mestringsteknikker. Han kan virkelig fenge alle – fra barn til eldre, og er virkelig en kjempemotivator.

– Hvor blir det show dersom Krogh kommer til Finnsnes?

– Da blir det show i Kunnskapsparken 26. juni, og hvis det blir kjempemasse folk kan det hende det blri to show. Men vi må ta en ting i gangen. Først må de 25.000 kronene på plass, og så planlegger vi videre ut fra det, sier Bergquist.

Magnus Jackson Krogh er blant annet kjent gjennom TV-produksjonen «Oljebarna» og boken «Min verste fiende og beste venn».