Reiseliv blir tema i Nordavindshagen

– Vårt felles mål er utvikling av reiselivet som næring og Dyrøy som reisemål.

line miriam sandberg  Foto: Morten Dokka

nyheter

BRØSTADBOTN: I samarbeid med Senja Næringshage inviterer Dyrøy kommune til nok et møte med reiseliv som tema i Nordavindshagen 2. mai. Foreløpig er det klart at ordfører Marit Alvig Espenes, Line Miriam Sandberg – reiselivssjef, Destinasjon Senja og Ragnar Lerkendal – Dyrøy Holiday, Mikkelbostad er klar for å delta på møtet

– Vårt felles mål er utvikling av reiselivet som næring og Dyrøy som reisemål. Dyrøy har mange muligheter innenfor reiseliv, noe som ble godt synlig under første møtet som ble avholdt 4. februar. Der fikk kommunen også innspill til planarbeid og behov for tilrettelegging fra aktørene, og vi ble enige om å skape en møteplass. Vi vil også denne gangen få høre inspirerende historier fra aktører i næringa. Ellers er det satt av tid til mingling og spørsmål, skriver arrangørene på kommunens hjemmeside.