Tre Rosseli-assist i Frölunda-seier

Mats Rosseli Olsen sto for tre assist da Frölunda slet seg til 6-5-seier etter forlengning mot tabelljumbo Växjö i ishockeyserien SHL torsdag.

Mats Rosseli Olsen leverte tre assist da Frölunda slo Växjö 6-5 i SHL torsdag. Foto: Tore Meek / NTB scanpix 

ntb sport

Nordmannen var nest sist på pucken både ved 2-1 og 3-2, og han fikk assist også på 4-3-målet.

Alle tre ganger utlignet gjestene, og det gjorde de igjen på stillingen 5-4. Men da Joel Lundqvist satte inn 6-5 i forlengning i spill fem mot tre, var det ikke mer å gjøre for Växjö.

Med seieren er Frölunda på 2.-plass bare poenget bak Rögle, som med Erlend Lesund i laget tapte 3-5 for Färjestad. Det er tett blant lagene i tetsjiktet, og bare to poeng skiller mellom de fem første.

Thomas Valkvæ-Olsen scoret sitt 2. mål for sesongen da han satte inn 2-2 for Leksand borte mot Luleå, men det holdt ikke til poeng i en kamp som endte med 3-4-tap.

Lars Volden hadde en tung dag på jobben for Malmö i hjemmekampen mot HV71. Han ble byttet ut på stillingen 0-3 i 1. periode etter å ha sluppet inn tre av de sju første skuddene gjestene fikk mellom stengene. Erstatter Oscar Alsenfelt stengte buret helt til straffeslagkonkurransen, men kunne ikke hindre at Malmö tapte 3-4.

(©NTB)