Sagna innledet U20-VM med hattrick

Amadou Sagna fikk en kjempestart på U20-VM i fotball da han scoret alle målene i Senegals 3-0-seier over Tahiti i åpningskampen i gruppe A.

Luca Ranieri jubler etter å ha blitt matchvinner for Italia i U20-VM-kampen mot Mexico torsdag, men han kom i skyggen av Senegals Amadou Sagna som innledet turneringen med hattrick. Foto: Darko Vojinovic, AP / NTB scanpix  Foto: Darko Vojinovic

ntb sport

Sagna scoret mesterskapets første mål allerede i kampens første minutt i Lublin. Han doblet ledelsen før det var spilt en halvtime og fullførte sitt hattrick i det 50. minutt.

I samme gruppe tok Colombia en sterk 2-0-seier mot vertslandet Polen i Lodz. Ivan Angulo scoret ledermålet midtveis i første omgang, og vertene jaget forgjeves utligning. Luis Sandoval satte punktum på overtid.

Italia fikk også en god start. Davide Frattesi og Luca Ranieri scoret da Mexico ble slått 2-1 i gruppe B i Gdynia. Roberto de la Rosa utlignet for Mexico da han nikket i mål rett før pause, men Ranieri ble matchvinner i det 67. minutt.

Japan og Ecuador spilte 1-1 i samme gruppe i Bydgoszcz torsdag kveld. Et selvmål ga Ecuador ledelsen rett før pause, men Kota Yamada utlignet.

Norge spiller i gruppe C og møter Uruguay i sin første kamp i Lodz fredag.

(©NTB)