United-spillere tilbake i trening etter skade

Ole Gunnar Solskjær har fått oppløftende oppdateringer på skadefronten før FA-cupmøtet med Wolverhampton. Flere spiller er på vei tilbake.

Jesse Lingard er tilbake i trening, bekrefter Ole Gunnar Solskjær. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix 

ntb sport

Det fortalte Solskjær til Manchester Uniteds hjemmesider i forkant av fredagens pressekonferanse. Laget har slitt tungt med skader den siste perioden, men nå begynner listen med skadde spillere å bli langt kortere.

– Vi får fortsatt spillere tilbake fra skade. De har trent bedre denne uken. Jesse Lingard og Ander Herrera har trent, og Phil Jones er tilbake, så vi ser sterkere ut, sa Solskjær.

Lukaku usikker

Formspiss Romelu Lukaku er derimot usikker før lørdagens kvartfinale i FA-cupen mot Wolverhampton.

– Han har en kjenning i foten. Det vil bli undersøkt i dag, og vi vil se om han kan være med på treningen, sa Manchester United-manageren.

Også unggutten Mason Greenwood er trolig tilbake i trening fredag etter å ha slitt med sykdom.

Laget må klare seg uten kaptein Ashley Young. Han er suspendert. Den chilenske stjernen Alexis Sánchez er fortsatt noen uker unna å være kampklar, ifølge Solskjær.

Møtet med Wolverhampton er Uniteds første etter at laget gikk på sitt første serietap under Ole Gunnar Solskjær. Arsenal vant 2-0 i London.

– Man blir alltid vurdert ut fra resultater, men vi spilte en god kamp mot Arsenal. Vi har spilt så mye dårligere og vunnet kamper. Det er det rare når du er manager. Jeg er veldig skuffet over resultatet, det svir mer enn noe annet, men vi kan ikke se tilbake på prestasjonen og si at vi var elendige, for det var vi ikke, sa nordmannen på pressekonferansen.

Skal være med familien

Etter lørdagens FA-cupkamp venter en to ukers landslagspause. Det er blitt rapportert at dette kan være tidspunktet Solskjær blir tilbudt United-jobben permanent, men det var ikke noe tema da han ble spurt om de neste ukene.

– Jeg skal ha noen dager hjemme og forhåpentligvis dra et sted med familien. Spillerne som har vært skadd må trene hardt, og de som har spilt mye vil representere landet sitt, sa Solskjær.

Tross sitt første tap: Ole Gunnar Solskjær har hatt en fantastisk rekke siden han tok over klubben i desember. Han står kun med to tap, og ett av dem fikk ingen betydning siden United snudde til seier over PSG i returoppgjøret i mesterligaen.

– Vi har gjort det bra, selvfølgelig. Vi har gitt oss selv sjansen til å bli blant de fire beste, og vi er i kvartfinalen i både FA-cupen og mesterligaen, sa han og påpekte at det er når det spilles om trofeer i april og mai det virkelig gjelder.,

46-åringen ble spurt om han ligger foran skjemaet som United-manager. Til det var svaret enkelt:

– Jeg har ikke hatt et skjema. Jeg har fram til mai til å få til det jeg kan gjøre med laget og spillestilen, svarte Solskjær.


(©NTB)