Sky Sports: Costa nærmer seg Atlético

Atlético Madrid skal være nær å sikre seg Chelsea-spissen Diego Costa.

Diego Costa i aksjon for Atlético Madrid mot Rosenborg i europaligakamp i 2010. Nå virker det som han er på vei tilbake til Madrid-klubben fra Chelsea. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix 

ntb sport

Den velrenommerte britiske TV-kanalen Sky Sports hevder å ha kilder på at den spanske hovedstadsklubben har oppnådd "et gjennombrudd" i forhandlingene med Chelsea.

Costa har vært i unåde hos Chelsea-manager Antonio Conte i lang tid, og i sommer ble måltyven henvist til å trene med klubbens reserver. Det ville ikke Costa være med på.

28-åringen var tydelig på at han ønsket seg en overgang til Atlético Madrid og gjorde det han kunne for å presse gjennom en overgang. Nå synes det som om spissen får viljen sin.

En eventuell overgang til Atlético kan samtidig først bli registrert i januar 2018, når det internasjonale overgangsvinduet igjen åpner.

Costa ble hentet til Chelsea fra nettopp Atlético i 2014. Han har vunnet to ligatitler med London-klubben. Sist sesong ble han blåtrøyenes toppscorer i Premier League med 20 mål.


(©NTB)