Rekordlang seiersrekke for Indians

Cleveland Indians vant sin 21. baseballkamp på rad med 5-3 over Detroit Tigers onsdag og tangerte dermed den nest lengste seiersrekke i MLB-historien.

Cleveland Indians-tilhengerne har hatt mye å juble for de siste ukene. Her feirer de lagets 20. strake seier tirsdag. Onsdag fulgte seier nummer 21 på rad. Foto: Ron Schwane, AP / NTB scanpix 

ntb sport

Seiersrekken er den lengste i American League noensinne. Den gamle tilhørte Oakland As, var på 20 kamper og ble tangert da Indians slo Tigers 2-0 tirsdag.

Onsdag tangerte Indians seiersrekken til National League-laget Chicago Cubs på 21 kamper fra 1935, som var den lengste seiersrekken i Major League de siste 100 år.

New York Giants vant 26 kamper på rad i 1916, men enkelte mener at den ikke telles fordi laget innimellom seirene måtte nøye seg med 1-1 mot Pittsburgh i en kamp som ble avbrutt av regn etter åtte omganger.

Uansett virker Indians i stand til å kunne ta den rekorden også. Laget har vært ustoppelig siden 24. august. Onsdag tok gjestene fra Detroit ledelsen i 1. omgang, men Jay Bruce svarte med en 3-poengs homerun senere i omgangen, og Indians ga ikke fra seg ledelsen.


(©NTB)