City rundspilte Feyenoord på bortebane

Manchester City svever høyt om dagen og utklasset den nederlandske seriemesteren Feyenoord med 4-0 i mesterligaens gruppe F.

Manchester Citys Gabriel Jesus scoret Manchester City tredje mål i 4-0-seieren over Feyenoord i Rotterdam. Foto: Peter Dejong / AP / NTB scanpix 

ntb sport

John Stones sendte Pep Guardiolas menn tidlig i tet. Han befordret ballen i mål med en heading etter en presis crossball fra David Silva.

Sergio Agüero økte til 2-0 etter ti minutter på De Kuip. Kyle Walker sto for framspillet.

Gabriel Jesus var deretter våkent framme og satte inn en retur fra målvakt Bradley Jones på et langskudd fra Benjamin Mendy. Med 3-0 var det meste avgjort etter en snau halvtime.

Manchester City, som i helgen nedsablet Liverpool med 5-0 på hjemmebane, var tydeligvis i spillehumør og lot det gå ut over de nederlandske vertene.

Stopper scoret to

Jones gjorde 4-0 da han på nytt brukte hodet. Denne gangen var det alltid farlige Kevin De Bruyne som var pasningslegger. Stones ble den første City-stopperen som har scoret to ganger i en mesterligakamp.

– Kevin serverte ballen på et fat. Du så hans kvaliteter mot Liverpool. Jeg er glad for å hjelpe til slik at vi fikk en flott start på mesterligaen, sa Stones til BT Sport.

– Jeg jobber så hardt jeg kan for å forbedre meg og hører på rådene manageren gir. Ved å trene og spille med spillere som Kevin blir man bedre, sa stopperen.

Sjakhtar-seier

I Kharkiv tok Sjakhtar Donetsk alle poengene mot Napoli med 2-1-seier.

Taison Sjakthar sendte Donetsk i ledelsen etter ett kvarter mot gjestene fra Serie A.

Facundo Ferreyra økte til 2-0 etter 58 minutter, mens Arkadiusz Milik sto for Napolis redusering fra straffemerket etter 72 minutter.

(©NTB)