torsdag 22.02 2018

Lars Sætra tilbake i Godset

Midtstopperen Lars Sætra (26) vender hjem til Strømsgodset.

Sveriges curlingherrer til OL-finale

Sverige er sikret medalje i curling etter 9-3 over Sveits i semifinalen. USA blir finalemotstander etter en skrell mot Canada.

Wu satte rekord på rekord da kortbanegullet ble sikret

Kinesiske Wu Dajing var i en klasse for seg da han satte verdensrekord i OL-finalen på 500 meter kortbaneskøyter.

OL-medaljen blåste bort for Eckhoff og Norge

De norske skiskytterjentene hadde sjansen til gull i en dramatisk OL-stafett. – Verdens verste vindkule, sier Tiril Eckhoff om serien som ødela mye.

Norge mot historisk Sverige-knockout: 35-10 i medaljer

Norge er nær den største OL-utklassingen av Sverige på 50 år. Svenskene ligger avhengt og milevis bak med 10-35 i medaljer i Pyeongchang.

Bjørndalen heiet kona fram til stafettgull

Vindkast og bomskudd preget kvinnenes skiskytterstafett i OL, der Norge gikk inn til fjerdeplass. Darja Domratsjeva gikk Hviterussland inn til gull.

Hammer roser Schmid etter OL-sølvet

Kombinertlandslagssjef Kristian Hammer var fornøyd med lagsølvet som trolig var veteranen Jan Schmids siste OL-konkurranse.

Norsk lagsølv i kombinert bak suverene Tyskland

De norske kombinertgutta var sjanseløse på å forsvare OL-gullet i lagkonkurransen. Det tyske laget var i en klasse for seg og vant foran Norge og Østerrike.

900.000 så Norge vinne OL-lagsprinten

TVNorge hadde en seerandel på 90 prosent da Martin Johnsrud Sundby og Johannes Høsflot Klæbo fosset inn til OL-gull på lagsprinten onsdag.

Stabæk henter Ovenstad hjem til Norge

Den tidligere Strømsgodset-profilen Martin Rønning Ovenstad leies ut fra østerrikske Sturm Graz til Stabæk fram til sommeren.

Golf: Norsk trio åpnet på par i Australia

De norske golfspillerne Caroline Martens, Marita Engzelius og Celine Borge er fem slag bak lederen etter åpningsrunden i europatourturneringen i Australia.

USAs ishockeykvinner banket «storesøster» etter 20 år

De amerikanske ishockeykvinnene kunne torsdag juble for seier etter en svært dramatisk OL-finale. Canada ble slått 3-2 etter straffeslag.

Spurtsterke Iversen går OL-femmila

Emil Iversen (26) får startplass på lørdagens klassiske femmil i OL etter at Johannes Høsflot Klæbo (21) sa fra seg sin plass.

Mowinckel hjem på OL-sky

Ragnhild Mowinckel havnet på den forhatte 4.-plassen i OL, men gadd ikke å irritere seg over det torsdag. Suksessen i Sør-Korea ga henne toppen av lykkefølelse.

Norge får OL-bronse i mixed double curling, OAR diskvalifisert

Det norske curlingparet Magnus Nedregotten og Kristin Skaslien får bronsemedalje i OL. Det skjer etter at russeren Aleksandr Krusjelnitskij ble dopingtatt.

Mowinckel nummer fire i OL-kombien

Ragnhild Mowinckel var 0,29 sekund fra medalje i kvinnenes superkombinasjon i Pyeongchang. Sveitsiske Michelle Gisin vant rennet.

Klæbo ga opp OL-femmila og gir alt i verdenscupen

Johannes Høsflot Klæbo (21) ombestemte seg på morgenkvisten og går ikke lørdagens femmil i OL. Øynene rettes mot sammenlagtseieren i verdenscupen.

Slik skal Barca-elsker Lorentzen gjøre et nytt OL-kupp

Håvard Holmefjord Lorentzen har opplegget klart for å sikre en OL-dobbel. På veien koblet han av med favorittlaget Barcelona.