Endelig flyrute til Bodø

Flere års kamp for flyrute Bardufoss-Bodø kronet med seier.

Norwegian starter flyginger fra Bardufoss til Bodø.  Foto: Jon Terje Eiterå

leder

Norwegian starter opp helårs direkterute mellom Bardufoss og Bodø. Det melder flyselskapet i en pressemelding onsdag. Samtidlig med at sommerrutene til Norwegian ble offentliggjort i går, slapp selskapet nyheten om to nye nord-norske flyruter.

– Det er viktig for oss å tilpasse tilbudet til det våre kunder etterspør. De nye sommerrutene fra Gardermoen er ønsket av kundene våre. Det samme er muligheten for direktefly til Tromsø fra Alta, og ikke minst har vi fått mange henvendelser om direkterute Bardufoss-Bodø, sier kommersiell direktør Daniel Skjeldam.

En seier

En flyrute mellom Bardufoss-Bodø-Gardermoen erstatter med stor sannsynlighet en eller flere av direkterutene Bardufoss-Gardermoen, men oppleves likevel som en seier for de som har kjempet for en rute Bardufoss-Bodø.

Norwegian opplyser at reisende som skal videre til Oslo vil kunne sitte om bord i flyet mens passasjerer fra Bardufoss går av, slik at tiden på bakken kun vil være 20 minutter.

Etter det Folkebladet kjenner til vil ruten bli opprettet i april og gå fram til ferien. Deretter vil den gå fram til slutten av oktober.