Velger og skrive noe om politikken her i landet i håp om at noen kan ta tak i den. Dette er mine tanker og meninger så får folk være enig eller uenig.

Nåværende regjering og tidligere regjering holder på og kjøre dette landet ned i elendighet og galskap med sin politikk. Drivstoff , strøm, matvarer pluss mye mer har blitt så dyrt at vanlige folk nesten ikke har råd til smør på maten og enda mindre får de muligheten til og leve ett normalt liv, og det uten noen form for luksus som kanskje noen tror.

Med ett normalt liv mener jeg: dra på kino, besøke venner osv. Det sies mye om «vanlige folks tur « — men hvor blir det av? Folket sliter, og særdeles i distriktene der vi har lange avstander til nesten alt og der vi er avhengig av bilen for og komme oss dit vi må for og få ordnet nødvendige ting, ting som tannlege, legekontor osv. Jeg personlig må kjøre minst 14 mil for og komme meg til lege, tannlege osv., så selv om jeg har en gjerrig bil på drivstoff så koster det meg mye å tanke drivstoff. Det er dårlig med offentlig transport i distriktene, særdeles hvis det skal klaffe med eventuelle timer hos lege osv., så bilen er nødvendig.

La ikke dette landet bli stemplet som ett gokkoland

Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum lovte at han skulle gå av hvis drivstoffprisene kom over 20 kroner literen, det har han ikke gjort — og han har heller ikke holdt noe av det andre han lovet. Så i mine personlige øyne er han uten ære og ikke-troverdig person som burde skjemmes.

Med de prisene som er i dag kommer mange familier og minstepensjonister til og slite veldig. Jeg er selv minstepensjonist/ufør, og ser at det blir tyngre og vanskeligere med å klare seg økonomisk, enda jeg er ganske sparsom av meg. Men tenker med gru på familier som må slite seg ut for og klare det helt nødvendige.

Hva tenker regjeringen på? Bryr de seg kun om Oslo-gryta og områdene rundt der, har de overhodet noen tanker om distriktene? Det er i distriktene det produseres saker og ting og det er i distriktene det er hjerterom for folket.

Hvis noen i et firma gjør en dårlig jobb får de sparken — så det må bli en mulighet for å sparke ut politikere også, og det uten noen form for fallskjerm eller lignende.

Nå håper og ber jeg om at noen tar dette videre og lager ett opprør (ikke voldelig ), og forlanger at politikerne tar tak i dette før folk dør av utmattelse og elendighet — og at de får prisene ned på et akseptabelt nivå, på drivstoff (maks 15 kroner literen), strøm osv. for vi har råd til det da millionene/milliardene ruller inn fortere en noen klarer og si god dag.

La ikke dette landet bli stemplet som ett gokkoland med udugelige politikere. Dere politikere må huske på at dere jobber for folket og landet og ikke for deres egen del eller bare for lønna — så skjerp dere eller ha litt ære i behold — og gå av umiddelbart, ingen skam og snu i tide.