Knut Aune"/>

BOIF vant i uværet

Knuste storfavoritten i serieåpningen.

Seier. BOIF stormet til seier søndag - bokstavelig talt. I snøstormen knuste de serieleder Lyngen/Karnes 3-0. 

sport

Laget som er nyopprykket vant hele 3-0 over storfavoritten Lyngen/Karnes.

Allerede etter 30 sekunder lå ballen i nota bak lyngenkeperen.

Og det var Jonas Simonsen som etter all sannsynlighet scoret serieåpningen i 3. divisjon raskeste mål.

Kampen begynte klokken 12.00 og BOIF spilte i sterk motvind i første omgang.

22 min. Fortsatt er det 1-0 til hjemmelaget. Lyngen/Karnes har kommet mer med i kampen, men har ikke greid å spille seg til de helt store sjansene.

30 min. BOIF leder fortsatt 1-0 etter sjokkåpningen. Og laget har hatt en eventyrlig mulighet til å doble ledelsen. Magnus Henriksen skjøt i stanga. Ballen gikk over i motsatt stang før muligheten ble avklarert. Lyngen/Karnes er frempå, men mest på skudd fra distanse.

45 min Pause. Hjemmelaget leder 1-0 over storfavoritten. 1. omgang har vært jevnspilt hvor begge lag har hatt sine muligheter. Men L/K har ikke greid å etablere noe skikkelig spill. Det kan se ut som de ikke har greid å komme seg over sjokkåpningen. BOIF har vært farlige på overganger. I tillegg har de en meget god keeper.

46 min. 2. omgang er i gang med hjemmelaget i medvind. Lyngen/Karnes har startet best og hadde en flott mulighet etter to minutter. Men hjemmelaget greide å avverge.

50 min. Gjestene har føringen og pesser BOIF bakover på banen. Men så langt har hjemmelaget greid å ri stormen av.

54 min.2-0 BOIF fortsetter å sjokkere. Laget har tatt ledelsen 2-0 ved Ardijan Zenuni på et frispark. Keeper feiberegner vinden totalt og får først tak i ballen bak mållinjen. En gedigen keepertabbe og storfavoritten er på syltynn is.

65 min. Det er dramatikk på Bardufoss. Det snør vannrett og det er et hvitt inferno. Kampen blir imidlertidig stoppet. Dommeren kommanderer spillerne i garderoben i påvente at været skal gi seg.

Fortsatt snør det, men været har bedret seg. Vår utsendte har snakket med dommer Jonny Andreassen som sier at han er innstilt på å fortsette kampen.

Været har bedret seg betraktelig. Banen er ryddet for snø og kampen er i gang igjen.

70 min. 3-0 BOIF-laget har fått blod på tann. Thomas Aspmo øker ledelsen til 3-0 til stor frustasjon for Lyngen/Karnes.

79 min. Det er fortsatt 3-0 til BOIF. Lyngen/Karnes har flyttet laget litt høyere opp på banen. Dette gir BOIF muligheter, men laget har så langt ikke greid å utnytte dette.

90 min. Kampen er ferdig. BOIF tok overraskende tre poeng etter seier 3-0 over Lyngen/Karnes.