Salangen hjalp Finnsnes

...men holdt ikke helt inn mot Lyngen/Karnes.
sport

Salangen spilte lørdag ettermiddag uavgjort mot serietreer Lyngen/Karnes.

Salangen stilte med følgende startellever:

Jørn Ivar Kroken - Ole Pedersen, Ørjan Ånesen, Rune Mikal Johansen, Lars Andreas Bjugn - Håvard Klepp, Tom Erik Øgård, Roger Johansen, Eivind Jacobsen, Snorre Ratkje - Stian Kristoffersen.

Kampen er i gang!

13. min. Lyngen/Karnes med frispark som går en halvmeter utenfor mål. Salangen har ikke etablert noe særlig spill ennå.

14. min. 1-0 til Salangen! Snorre Ratkje finner Stian Kristoffersen, og alene med keeper gjør han ingen feil.

23. min. Etter scoringen har det vært dødt. Det meste av spillet skjer på midten, og ingen av langene har skapt flere målsjanser. Det er litt småampert ute på banen, med flere etterslenger.

28. min. Bortsett fra et par frispark fra halvgod posisjon har det ikke skjedd stort de siste minuttene.

32. min. 2-0 til Salangen! Rune Mikal Johansens første mål i tredjeførstedivisjon kom på et frispark fra like innenfor banehalvdelen Lyngen/Karnes. Ballen seilte gjennom Salangen og L/K-spillere og faller ned til Johansen på femmeteren, som setter den kontrollert til side for keeper.

36. min. Salangen med et farlig tilbakespill til keeper, men Jørn Ivar Kroken får slått den tilbake oppover på banen.

44. Salangen får annulert et mål for offside, en dommeravgjørelse som virker litt merkelig, men uten de helt store protestene fra spillere, publikum og trener.

PAUSE

Andre omgang er i gang!

55. min. Bytte på Salangen: Vidar Higraff for Ole Pedersen.

57. min. Stor mulighet til Lyngen/Karnes, men keeper Kroken er våken og får slått til hjørnespark. Det er bortelaget som har hatt trykket så langt i 2. omgang, uten å ha produsert veldig mye.

65. min. Mål til Lyngen/Karnes og ny spenning i kampen! På et frispark rett utenfor 16-meter setter Øivind Garfjell ballen like over muren og rett i mål. Ut ifra spill og sjanser er reduseringsmålet fortjent.

67. min. 2-1-scoringen ser ut til å ha gitt bortelaget blod på tann, og Lyngen/Karnes presser nå på for å få utligningsmålet.

69. 2-2. Lyngen/Karnes har hatt et par hjørnespark etter hverandre, og får til slutt uttelling. Ballen går forbi hele feltet, og blir slått inn igjen fra hjørnet av 16-meteren og settes inn lavt ved bakre stang av Rudi Dreyer.

70. Bytte på Salangen: Jørn Morten Lind for Snorre Ratkje.

71. Gult kort til Salangens Eivind Jacobsen for ei i overkant tøff takling.

83. min. Det er fortsatt uavgjort, men Lyngen/Karnes har et spillemessig overtak. Det ser ut som bortelaget har mer å spille for og et ekstra gir å sette inn.

87. min. Gult kort til Salangens Lars Andreas Bjugn for å ha felt en Lyngen-spiller på full fart gjennom Salangen-forsvaret. Det påfølgende frisparket endte resultatløst.

90. Gult kort til Mats Håkon Karlsen på Lyngen/Karnes.

90 min. Bytte på Salangen: André Bye Berg inn for Roger Johansen.

Kampen er nå på overtid, og Slangen-spillerne protesterer vilt mot dommer Bjørn Tore Haugen for at han ikke dømmer straffe når Stian Kristoffersen blir hindret på vei gjennom inne i 16-meteren.

Kampen er slutt. Salangen - Lyngen/Karnes 2-2