Utspilt i serieåpninga: – Dette var langt fra våre forhåpninger

Serieåpninga i den nordnorske 2. divisjonsserien i innebandy for menn ble nok noe helt annet enn det spillerne i Senja innebandyklubb hadde sett for seg. De gulkledde ble regelrett rundspilt i begge kampene på lørdag.

TO STORTAP: Det ble to storsmeller for Ken-Ruben Villseth (t.h.) og Senja Innebandyklubb med 3-0 og 1-10 tap i serieåpninga i Silsandhallen på lørdag.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Dette var slett ikke serieåpninga de gulkledde i Senja innebandyklubb hadde sett for seg i lørdagens to kamper i Silsandhallen. Da siste oppgjøret var unnagjort sto laget med to tap og begredelige 4-16 i målforskjell.

Fra galt til verre

Etter 3-8 tap mot Harstad innebandyklubb var det nok flere som trodd at laget skulle skjerpe seg og gi Narvik Wizards skikkelig kamp.