Da ordføreren fikk høre hva gaven var holdt han på å dette av stolen

Det nye anlegget som snart står ferdig like i nærheten av det nye skolebygget på Setermoen har en kostnad på litt over 17 millioner kroner. Ordføreren er glad for drahjelpen fra banken.

OVERRAKTE GAVEN: Banksjef Siri Lund har her overrakt beviset på at Sparebank 1 Nord.Norge bidrar til finansieringa av det nye friidrettsanlegget og kunstgressbanen på Setermoen med fem millioner kroner fra Samfunnsløftet i banken. Til høyre ser vi en svært fornøyd ordfører Toralf Heimdal.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

På torsdag ble flere av bankens representanter vist om i uteområdet ved den nye skolen der et flott idrettsanlegg ikke er veldig langt unna å stå ferdig til bruk. Ved siden av den flotte kunstgressbanen holder man nå på med å få lagt løpedekke i tartan rundt banen med minst fire løpebaner i tillegg til blant annet en lengdegrop på åtte meter.

Sparebank 1 Nord-Norge har bidratt med fem millioner kroner til den nye kunstgressbanen, friidrettsanlegget, løpebanen og lysanlegget rundt det flotte anlegget.