Klar for cupfinale nummer tre

Trollvikjenta Tina Dalgård Konradsen startet sin fotballkarriere som jentespiller i Vårsol. Søndag 31. oktober er 26-åringen med i sin tredje cupfinale for Vålerenga mot Sandviken.

KLAR FOR CUPFINALE NUMMER TRE: Trollvik-jenta Tina Dalgård Konradsen forbereder seg nå til en tøff cupfinale mot Sandviken.  Foto: Sportfoto / Morten Mitchell Larød

sport

Det er mindre enn ni måneder siden hun og mannen Stian Konradsen ble foreldre til Casper, 19. november. Vålerenga-backen har hele tiden vært klar på at hun skulle tilbake til fotballen og startet i det små. Fra mai var hun med på trening to ganger i uken, og først fra slutten av juni har hun trent for fullt.

Og knappe ni måneder etter fødselen var Tina Dalgård Konradsen (26) på fotballbanen igjen for Vålerenga. Hun skulle etter planen bare spille opp til 60. minutter da Vålerenga møtte Ull/Kisa i cupen i slutten av august(det ble seier 6–0), men det ble en hel kamp på 26-åringen.