Tapte stort — men sparte store penger

Allerede nedrykksklare Finnsnes 2 stilte med et "sammenrasket" andrelag i kampen mot Bardufoss lørdag. Trøsten for Finnsnes Idrettslag denne gangen er at man ved å forhindre å ikke møte til kamp for andre gang i år slipper å bli diskvalifisert. Og ikke minst at klubben slipper å måtte refundere reiseutgifter som de andre lagene har hatt ved å møte opp på Finnsnes denne sesongen.

VANT SOM VENTET: BOIF var storfavoritt foran lørdagens 4. divisjonskamp på Finnsnes, og vant lett over allerede nedrykksklare Finnsnes 2. På bildet ser vi fra venstre BOIF-spillerne Johannes Strand Knutsen, Adrian Nymo Melseth og FIL-spilleren Casper Larsen Bergland.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Å bli diskvalifisert og få nedrykk ville jo ikke ha hatt noen praktisk betydning siden Finnsnes uansett rykker ned, men dersom laget for andre gang ikke hadde stilt lag ville Finnsnes IL ha måttet tatt i pengepungen og utbetalt alle reiseutgiftene til lagene som har besøkt Finnsnes for å spille 4. divisjonskamper i år. Dette hadde nok dreid seg om flere titalls tusener kroner.

Finnsnes 2 stilte som kjent ikke til seriekamp mot Stakkevollan i Tromsø sist lørdag — der ble Stakkevollan tilkjent 3-0 seier. Hadde Finnsnes 2 ikke stilt denne lørdagen ville resultatene fra alle lagets kamper i årets 4. divisjon bli strøket, og laget ville altså bli satt på nedrykk.