Nedrykkstårer i Oslo

Jo, i teorien er det fremdeles mulig, men tårene som rant på enkelte Finnsnes-spillere taler sitt tydelige språk: FIL er ikke 3. divisjonslag neste sesong.

TAP: Kampen mot Skeid 2 endte med tap 1-2 for de grønne fra nord  Foto: Per Steinar Markussen

sport

Kampen mot Skeid 2 endte med tap 1-2 for de grønne fra nord, men det resultatet gir på ingen måte et riktig bilde av kampen. For den innsatsen de la for dagen, spesielt i andre omgang, var et tydelig tegn på at de ville så gjerne vinne denne kampen.

Flere straffesituasjoner

Og det skortet ikke på sjanser. Og det skortet ikke på dramatikk. Finnsnes fikk to straffer, men skulle hatt minst to til. Dommeren valgte å annullere en opplagt scoring før pause. I tillegg var ikke verken marginene eller dyktigheten til stede ved flere anledninger der FIL kom til store sjanser.