De mener mye om lokalfotballen

– 3. divisjon kan være nivået som passer Senja best nå

"Fredagsklubben" til FK Senja stilte som vanlig mannsterk oppi 11-tiden fredag i klubbhuset i Islandsbotn. Og dette er en gjeng ikke minst klubbene selv bør lytte til når det snakkes om fotballens utvikling i Midt-Troms.

I FREDAGSMODUS Her er "fredagsgjengen" samlet til sitt vanlige treff i klubbhuset til FK Senja. Oppmøtet var som vanlig meget bra.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Ikke minst minst er det sterkt synkende publikumsoppmøtet på kampene til både Senja og Finnsnes et stadig tilbakevendende tema som jevnlig kommer opp mellom de 15-20 fotball-kameratene som omtrent aldri er borte når klokken har slått 11 på formiddagen om fredagene.

– Vi er mellom 15 og 20 personer som veldig ofte er til stede og nyter kaffe, vafler og en venneprat på disse møtene.