Røk pokalen her, Senja 2?

Med 1-2 tap for Tromsøstudentene kan det godt være at avdslingsmesterskapet i 5. divisjon røk for Senja 2 onsdag kveld.

TAPTE.: Det ble 1-2 tap for Edvard Uteng (t.v.) og Senja 2 i Senja Storhall onsdag kveld.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Før denne kampen hadde nemlig Senja 2 som da hadde to kamper igjen et rimelig godt tak i pokal og avdelingsmesterskap med to poeng ned til de andre lagene. Nå har andrelaget til Senja bare en kamp igjen, og leder riktignok enda med to poeng til neste lag, men problemet er at både Nordreisa på andreplass og Tromsøstudentene på tredjeplass begge har 16 poeng og dermed kan gå forbi Senja 2 dersom de innkasserer full pott i de to gjenstående kampene.

– Har gjort det vanskeligere for oss

– Ja, dette var ingen god kamp av oss og vi har gjort det vanskeligere for oss.