Mistet to poeng og avsluttet med ni mann — nå venter nøkkelkamp: – Vi må ha tre poeng der

BOIF ledet lenge 1-0 før Stakkevollan kom med en sen utligning. Dermed ble det ett poeng for et BOIF-lag som avsluttet kampen med ni mann.

UTVISNINGER: Både Rune Aleksander Winther og Remo Koht Johannesen (bildet) fikk se det røde kortet i sluttminuttene i kampen mot Stakkevollan. Her fra en tidligere kamp.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

BOIF spilte borte mot Stakkevollan i Tromsø onsdag kveld. Erlend Fossbakk Lian ga gjestene fra Bardufoss ledelsen etter 11 minutter. Den ledelsen hadde de helt til Kristian Granås utlignet til 1-1 i det 85.minutt.

– Det var en dårlig kamp fra vår side, det var det. Hvis man ser på de to foregående kampene, så var dette mange hakk ned. Det var hverken en fintspillende kamp eller en bra kamp sånn sett, sier BOIF-trener Johnny Sletbakk.