Vet ikke om de klarer å stille lag denne helgen heller — kretsen mener de burde planlagt bedre

FIL Fotball har igjen store utfordringer når helgens fotballrunde kommer. Klubben etterlyser mer hjelp fra kretsen, men svaret derfra er at FIL burde planlagt bedre.

WALKOVER: FIL 2 klarte ikke å stille lag mot Stakkevollan. I verste fall kan det samme skje igjen til helga når BOIF er motstander. Her er FILs Boakai Kanneh i aksjon for FIL 2 mot Salangen tidligere i år.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

FIL 2 skulle møtt Stakkevollan i 4.divisjon i helga som var, men klarte ikke å stille lag. Dermed tapte de kampen 3-0 på walkover.

Lørdag møter Finnsnes 2 BOIF til lokaloppgjør i 4.divisjon. Samme dag spiller A-laget mot Skeid 2 i Oslo. I tillegg spiller klubbens tredjelag mot Salangen 2 på Finnsnes stadion like etter lokaloppgjøret i 4.divisjon.