Et stort tilbakesteg for FIL

Etter den lovende oppvisningen Finnsnes sto for i forrige hjemmekamp mot serieleder Ullern var det nok mange FIL-tilhengere som håpet på tre viktige poeng i lørdagens hjemmekamp mot Lokomotiv Oslo. Det skjedde bare ikke.

I SCORING ALT FOR LITE: Vebjørn Grunnvoll scoret for FIL etter straffe da drøye fem minutter av kampen mot Lokomotiv Oslo var spilt. Men det ble også hele beholdningen for et tamt FIL-lag som lot Oslo-laget regjere i kampen som mange håpet og trodde og håpet skulle ende med hjemmeseier.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Men det åpnet faktisk lovende det første kvarteret, først med en god avslutning og en scoring av Vebjørn Grunnvoll etter åtte minutter. Grunnvoll er en spiller som er knallgod til å holde på ballen i straffefeltet, og da han ble lagt i bakken på fem-metershjørnet pekte dommer Kristian Kristian mot straffesparkmerket.

FIL spilte tøft og aggressivt, og hadde et visst tak på Lokomotiv Oslo i et kvarter etter den første scoringa.