Bisart selvmål i nytt Senja-tap: – Jeg skjønner ingenting

Det ville seg ikke for Senja denne gangen heller. Turen hjem fra Alta ble en nedtur etter to selvmål, der det andre var av den bisarre sorten. 

SKJØNTE INGENTING: Keeper Erlend Henriksen klarte ikke å la være å henge seg opp i det merksnodige selvmålet.  Foto: Per Steinar Markussen

sport

– Jeg skjønner egentlig ingenting. Det var linjedommeren som dømte den inn og han kunne i grunnen ikke forklare det noe nærmere da jeg prøvde å snakke med han etter kampen, sier en oppgitt Erlend Henriksen til Folkebladet etter kampen.

– Han mener at ballen går via handa mi og tverrliggeren og detter ned over streken. Jeg kommer da over ballen og ser at den ikke er over streken og skal sette i gang, men så dømmer han mål. Når jeg etter kampen spør han hvor mye den var inne, så kan han ikke svare meg og han vil heller ikke svare meg. Han sier det er dømt mål, så det er ikke noe å gjøre med.