Flere kan være tilbake når nytt Oslo-lag kommer på besøk: – Alt er cupfinaler nå

Tabelljumbo i Norsk-Tipping-ligaen, FInnsnes IL, har syv kamper igjen å berge plassen på.

TILBAKE? FILs høyreback Mathias Sandvik er en av de som potensielt kan være tilbake igjen for FIL i helga.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

– Vi møter et utradisjonelt 3.divisjonslag som er veldig spesielt og artig, synes jeg. De har en litt annen tilnærming enn andre, i og med at de er en seriøs kompisgjeng som har holdt på i lag lenge. Lokomotiv er spennende i forhold til hvordan de driver, hvordan klubber er og hvilken organisering de har. Spillemessig er det et lavtliggende 4-5-1 lag som har en litt nedadgående trend med tanke på resultatene, men samtidig har de vist i alle kamper at de er konkurransedyktige, sier FIL-trener Jonas Bang om lørdagens motstander.

Vil gjenskape Ullern-prestasjonen

FIL ligger sist i Norsk-Tipping-ligaen, avdeling 6, med sine tre poeng. Lørdagens motstander Lokomotiv Oslo har den siste trygge plassen på tabellen med åtte poeng. FIL kan dermed klatre opp i ryggen på Oslo-laget med seier lørdag.