Nytt tap for BOIF — mener de kom til kort på spesielt ett område

BOIF tapte kveldskampen mot Tromsdalen 2 mandag kveld og står fortsatt med bare ett poeng i årets 4.divisjon.

LEDET LAGET: Odd-Gunnar Lorentzen ledet BOIF mandag kveld. Han vil ikke si alt for mye rundt trenersituasjonen og om han er aktuell for hovedtrenerjobben. Her intervjues han av Nye Troms.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

For tilskueren — i alle fall den nøytrale — var det en morsom kamp med sjanser begge veier. Gjestene fra Tromsdalen tok ledelsen på straffespark i 1.omgang og ledet til pause.

Etter pause økte TUIL ledelsen til både 2-0 og 3-0, før Erlend Fossbakk Lian reduserte til 1-3 på straffespark. BOIF klarte etter det å etablere et trykk og jaktet 2-3 og ny spenning. I stedet kom en kontring imot og 1-4. BOIF reduserte til 2-4 på tampen og det ble også sluttresultatet.