Vant klart — hoppet opp tre plasser

Ikke bare viste Senja/Finnsnes en klar stigning i spillet da laget feide Polarstjernen av banen i lørdagens 2. divisjonsoppgjør. Med den solide hjemmekampen klatret laget også opp tre plasser på tabellen.

SOLID KAMP: Frida Kvalvik Henriksen og Senja/Finnsnes leverte en meget solid hjemmekamp på lørdag og dominerte stort mot Polarstjernen.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Etter tap 1-2 for Fløya 2 og 1-5 for Bossekop var spillet Senja/Finnsnes leverte flere hakk bedre enn i de to første seriekampene. Hjemmepublikumet måtte vente i en drøy halv omgang før jentene i grønt fikk fikk opp stemninga på trappa foran klubbhuset. Ute på venstrekanten satte Tove Marlen Haugen en nydelig stikkball til Cathrine Sebulonsen som pent tok vare på det presise gjennomspillet — da var Polarstjernens keeper Trine Cruickshank sjanseløs. Så meldte Frida Kvalvik Henriksen seg nok en gang på scoringslista for laget sitt da hun etter corner fra venstre resolutt smelte ballen opp i nett-taket fra fem-meteren.

Cathrine med dagens godbit

Men dagens godbit kom da Cathrine Sebulonsen radiet opp på venstrevingen rundet keeper og satte ballen kaldt og behersket inn i mål fra skrått hold — en klassescoring. Også den siste scoringen var en pen prestasjon fra Anne Sofie Johansen som rolig plasserte ballen pent i mål etter at keeper først halvklarte, men måtte altså se at ballen nok en gang havnet i eget mål.