Grunnvoll: – Vi gjorde en bra kamp

En litt enkel scoring midtveis i første omgang klarte Finnsnes aldri å kvittere for — det til tross for at laget spilte sin beste kamp for sesongen.

BRØYTET VEI MOT ULLERN: Vegard Grunnvoll er tilbake hos Finnsnes igjen. Tidlige i andre omgang var han nære ved å utligne til 1-1 mot serielederen.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

– Var ikke den ballen inne?

Det er Vebjørn Grunnvolls kommentar til balle han nesten klarte å sette i mål da Finnsnes hadde slitt en omgang for å innhente den litt billige ledelsen Ullern fikk midt i første omgang. Etter å ha nedlagt et voldsom arbeide i første omgang kjøret Finnsnes på med samme resept etter pause. Fem minutter ute i omgangen kom den virkelig store sjansen. Lasse Bendiksen slo raskt og hurtig en ball inn mot Grunnvoll som i nesten liggende stilling sendte ballen inn mot Ullerns keeper Terje Kirsebom - han hadde såpass flaks at ballen gikk rett i klypene på ham. Hadde ballen gått en meter til siden hadde det stått 1-1.