Bare uavgjort for Salangen

Martin Anthon Solhaugs to scoringer for Salangen holdt ikke til tre poeng mot Ishavsbyen. Dermed kjemper Salangen fremdeles i den nedre delen av 4. divisjonstabellen der bare tre poeng skiller de fem nederste lagene.

MISTET LEDELSEN. Det holdt ikke helt ut for Adrian Molund Fjeldstad og Salangen mot Ishavsbyen på lørdag. Etter at SIF leet 2-1 utlignet Ishavsbyen midtveis i andre omgang.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Kampen var halvtimen gammel da SIF rotet bort ballen på egen banehalvdel, og innlegget fra høyrevingen var Mathias Warvik våkent frampå og puttet den inn bak SIF-keeper Jørn Ivar Kroken. Tre minutter brakte Marthin Anthon Solhaug balanse i stillinga da han raget høyest på en corner fra venstre og headet den pent under tverrliggeren.

Headet Salangen i ledelsen

Samme mann sørget for at Salangen tok ledelsen kvarteret ute i andreomgangen. Salangen fikk frispark helt ute ved sidelinja på venstresida, og innlegget ekspederte Martin Anthon Solhaug på nytt i nettmaskene uten at noen i Ishavsbyens forsvar klarte å forhindre scoringen. Men etter det gikk det bare sju minutter før hjemmelaget utlignet ved Karl-Erik Niranon Inkhai Roman.