Senja sanker ikke nok poeng

Senja kjempet fortvilt for å slå Fløya i bunnoppgjøret i Senja storhall på lørdag. Men med bare ett poeng nok en gang på hjemmebane ser situasjonen langt fra lys ut for blåtrøyene.

FOR FÅ POENG: Uavgjort er ikke bra nok for Senja og Jørn Persen. (t.h.). Det ble bare 1-1 mot Fløya i bunnoppgjøret på lørdag, og nå venter to tøffe bortekamper mot Kongsvinger og Alta.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Dette var fotballkampen hverken Senja eller Fløya hadde råd til å tape, og derfor ble dette en kamp der det handlet om å satse alt hver eneste gang ballen ble erobret fra motstanderen. Senjas største sjanse i første omgangen kom da Aleksander Mikkelsen raidet opp på høyrekanten, og innlegget han slo flatt foran mål var Sverre Skoglund bare centimetre fra å klare å putte forbi Fløya-keeper Marcus Ellingsen Andersen.

Sekunder før pause kom den store kalddusjen for Senja da Scott Alexander Fitzgerald nokså uhindret kunne kunne sette et innlegg fra venstresiden i mål fra kloss hold.