Spiller om trener-avgangen: – Det kom brått på og jeg ble overrasket

BOIFs Sigurd Alterskjær Eriksen ble overrasket da han fikk høre nyheten om at trener Haavar Sandnes hadde trukket seg som klubbens A-lagstrener.

OVERRASKET: BOIFs Sigurd Alterskjær Eriksen ble overrasket da han fikk beskjed om at trener Haavar Sandnes gir seg. Nå ser han frem mot en høst der laget må begynne å ta poeng for å berge plassen i divisjonen.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Som Folkebladet omtalte torsdag, har Sandnes trukket seg som hovedtrener for 4.divisjonslaget BOIF med umiddelbar virkning. Fotballstyret i klubben ble orientert om at Sandnes trekker seg onsdag kveld.

Dårlige resultater skal ikke være årsaken til at Sandnes nå gir seg. Sandnes har ikke besvart Folkebladets henvendelser mandag, men til avisa Nye Troms, som omtalte saken først, sier han følgende: