Kalte motspiller for skjeggape

Skjervøyspilleren Martin Larsen Traasdahl måtte i 3. divisjonskampen mot Nordstrand tåle å bli kalt for skjeggape av Nordstrandspilleren Petter Kristiansen. Denne måten å omtale en motspiller på reagerte dommer Andrè Resvoll fra Vårsol IL på med en gang han fikk høre dette, og ga Nordstrandspilleren rødt kort.

BLE KALT SKJEGGAPE: Skjervøys Martin Larsen Traasdahl ble kalt skjeggape i søndagens seriekamp mot Nordstrand. Da dommer Andrè Resvoll ble oppmerksom på det ga han rødt kort til Nordstrandspilleren Knut Kristiansen.  Foto: Steffen Dreyer, Framtid i Nord

sport

Martin Larsen Traasdahl, tromsøværing med fortid i Kvaløya, TUIL, Senja og Finnsnes. Etter 77 minutter av 3.-divisjonskampen mellom Skjervøy og Nordstrand sist helg ble Nordstrandspilleren Petter Kristiansen byttet ut. Syv minutter etter han hadde tatt plass på benken fikk han rødt kort, etter det som ble oppfattet som sjikane mot Skjervøy-spiller. Kampens dommer André Ressvoll var klar på at det er en riktig avgjørelse.

– Situasjonen er ganske grei i mine øyne. Jeg har en situasjon med to spillere som lager litt oppstyr på motsatt side av innbytterbenkene. Jeg gir to gule kort på helt andre siden av banen, en til hvert lag. Assistentdommer oppfatter en situasjon på benken til Nordstrand i forbindelse med dette. Jeg kan bekrefte at ordet skjeggape ble brukt. I mine øyne har dette ingenting på en fotballbane å gjøre. Vurderingen som blir gjort av dommerteamet er at det er sjikane mot en spiller. En enkel avgjørelse for meg når jeg hører hva som blir sagt, sier dommer Ressvoll til Framtid i Nord.