Helene Sørensen spiller for Senja/Finnsnes fra helga

Blir forsterket med Fløya-spiller

Helene Sørensen (21) som i fem sesonger har spilt for Fløya forteller at hun var i ferd med å miste motivasjonen for spill på toppnivå. Men da hun ble forespurt om å spille høstsesongen for Senja/Finnsnes svarte hun ja til tilbudet.

KOMMER TIIL SENJA/FINNSNES: Skjervøyjenta Helene Sørensen (t.v.)vil etter alle solemerker kunne stille for Senja/Finnsnes i lørdagens seriekamp mot Polarstjernen.  Foto: Pål Jakobsen

sport

– Joda, jeg har vært gjennom en periode der jeg kjente at hardkjøret i Fløya var i ferd med å drepe all motivasjon. I det siste har jeg trent en del sammen med Stakkevollan, og der trener det flere av spillerne til Senja/Finnsnes som jeg jo ble kjent med. Etter noen treninger spurte Frida Kvalvik Henriksen meg om jeg kunne tenke meg å spille for dem. Det endte med at trener Sindre Masternes ringte meg, og nå ser det ut til at jeg kan være klar for seriekamp på Finnsnes førstkommende lørdag.

– En ny opplevelse

Sørensen sier sier at på mange måter blir det å få nye lagvenninner etter fem år i Fløya på mange måter en ny opplevelse som hun gleder seg til.