Sliter med lei skade tre måneder før sesongstart: – Det viktigste er at jeg at kommer meg til start i vinter

BOIF-løper Ingrid Andrea Gulbrandsen (21) har slitt med en fotskade både i fjor og denne sommeren. Nå som man vet hva skaden går ut på, har hun og teamet rundt blitt enige om å ta treningen «helt ned».

GOD: Ingrid Andrea Gulbrandsen markerte seg godt, spesielt i sprint, i sitt første år som seniorløper i fjor. Nå håper hun å være klar til sesongstart på Beitostølen etter en sommer som har vært preget av en fotskade.  Foto: Terje Pedersen/NTB

sport

– Jeg slet med det samme i fjor høst og det var en del alternativ trening da også, men den gangen fant vi ikke helt ut av hva det var. Vi tok MR-bilde ganske sent etter at skaden hadde skjedd den gangen. Også kjente jeg det nå igjen etter at sesongen var over og barmarkstreningen var kommet litt igang i slutten av mai/juni, forteller Gulbrandsen til Folkebladet.

Denne gangen var man kjappere ute med å ta MR-bilde og bildene viste at det dreide seg om en slags betennelse under foten.