Har ikke spilt om poeng på nesten to år:

– Det blir deilig å komme i gang

Salangen-trener Andreas Seipajärvi og spillerne hans ser fram til å gjøre det det gjorde for nesten to år siden -spille fotball for å få med seg seriepoeng.

FÅR KJEMPE OM POENG: Lørdag 7. juli får Adrian Molund Fjeldstad og resten av SIF-spillerne spille om seriepoeng for første gang på nesten to år. Dette bildet er fra Salangens åpningskamp på Idrettsheia mot Lyngen/Karnes i 2018.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

– Ja, dette er noe guttene har ventet lenge på, sier SIF-treneren ei drøy uke før starten i 4. divisjon der Salangen 7. juli spiller bortekamp mot Valhall i Tromsø. før sesongens første hjemmekamp spilles på Idrettsheia fredagskvelden 13. august mot Kvaløya.

Siste seriekamp i oktober 2019

– Vi spilte vår siste seriekamp i oktober 2019, i en sesong der vi til slutt endte på 5. plass i 4. divisjon, sier Seipajärvi. Han fortelller at en avgjørende kamp mot Skarp borte gjorde at Salangen skjøv seg selv bort fra kampen om tetplassen i 4. divisjon det året.