Fikk sesongen ødelagt to uker før seriestarten med FIL

– Det verste som kunne skje

En nedbrutt Sander Arnesen ble tatt av banen i treningskampen mot Skånland. Undersøkelser i ettertid bekreftet det unggutten fryktet mest — korsbåndskaden gjør en operasjon nødvendig og vil holde ham borte fra fotballen i opptil et år.

UTE I OMTRENT ETT ÅR: Sander Arnesen fikk fremre korsbånd avrevet og et leddbånd delvis revet av under treningskampen mot Skånland.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

23-åringen som for tiden studerer jus i Tromsø pleier å ha en rolle som midtbaneanker for FIL. Nå kan det se ut som det vil ta opp mot et år før han igjen kan kle på seg den grønne FIL-trøya. Som alle de andre A-spillerne så Sander fram til at fotballalvoret endelig skulle starte igjen med seriekamp mot Mjølner i Narvik 8. august — men det blir nok lenge før han igjen blir å finne i lagoppstillinga til grønntrøyene.


Senja er best i byen — knuste Finnsnes

FK Senja ble et nummer for stor for Finnsnes da byrivalene møttes i første runde i cupen lørdag. FK Senja slo Finnsnes 3-0.


– Hørte flere smell i kneet

23-åringen forteller at skaden i kneet kom da han forsøkte å foreta en vending etter å ha vært involvert i ei takling.