Ga bort tomålsledelse med to spillere mer på banen:

– Vi tar mange dårlige valg

Her jubler Senja-spillerne etter at Oscar Uteng midtveis i andre omgang hadde sendt Senja opp i 3-1 ledelse. Men da drøye kvarteret av kampen gjensto svarte serieleder Kongsvinger med to raske scoringer.

STERK PERIODE AV SENJA: Alexander Mikkelsen og Senja jubler over 3-1 scoringen midt i andre omgang. Men en elendig avslutning av hjemmelaget gjorde at to poeng gikk tapt mot Kongsvinger.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Bare fem minutter var spilt da Senja-keeper Erling Lygre-Edvardsen måtte langt ut i feltet for å avverge en Kongsvinger-spiller på vei inn i feltet. Ballen havnet deretter hos Jan Morten Hoel Andersen som slo ballen inn i det åpne målet.

Kongsvinger spilte for ti år siden i eliteserien, og rykket i fjor ned fra 1. divisjon til PostNord-ligaen. Før onsdagens kamp i Senja Storhall ledet laget avdelingen med tre poeng foran Hødd, men med en kamp mer spilt.