Warholm om å møte Harstad i cupen: – Vi er klare favoritter

Senja-trener Kjetil Warholm er fornøyd med å få Harstad som motstander i 2. runde i NM-cupen.

FORNØYDE MED NM-TREKNINGEN: Senja-trener Kjetil Warholm er greit fornøyd med å møte Harstad i 2. runde i NM-cupen på Harstad Stadion lørdag.  Foto: Øyvind Aronsen

sport

Folkebladets medarbeider var den første som kunne fortelle Senja-trener Kjetil Warholm at blåtrøyene fra Silsand skal spille mot 4. divisjonslaget Harstad i NM-cupens 2. runde. Kampen spilles enten førstkommende lørdag eller søndag. Klubbene kan selv bli enige om lørdag eller søndag. og dersom klubbene ikke blir enige skal kampen spilles søndag klokken 18.00.


Her mener han de blir snytt for straffespark: – Skandaledømming

Tobias Kvalvik Henriksen var tydelig i sin kritikk mot dommerteamet etter at de tapte lørdagens cupkamp mot Senja 3-0. Han mener kampbildet hadde blitt helt annerledes om de hadde fått straffen han reagerer på.


Slapp å møte Tromsø

– Dette er ei bra trekning for oss. Det er ikke for lang reise, og vi slapp jo å møte TIL i denne runden. Å møte Harstad føler jeg er et rivalmøte. De tok nemlig fire poeng fra oss det året vi rykket opp, et lag vi på ingen måte fikk det til i mot. Nå er det jo to divisjoners forskjell på oss i dag, men det betyr ikke at vi kan spasere oss til cupseier i Harstad. I 1. runde slo nemlig Harstad Melbu 2-0, og jeg har sett deler av denne kampen. Og faktisk leverte Harstad bra spill i det jeg så av kampen, sier Senja-treneren.