FIL var helt ustoppelig

Kvaløya ledet to ganger i kvalikoppgjøret mot jenter-16 laget til Finnsnes. Men etter det gjorde grønntrøyene på grønt gress omtrent som de ville.

LITE Å GJØRE MED FIL: FIL`s Hedvig Clara Helling dominerte stort på venstrekanter mot Kvaløya, særlig i 2. omgang.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

For det var faktisk jentene fra Kvaløya som startet kampen best da Emma Møller Martinsen etter to minutters spill fikk gå nokså uhindret rett mot mål og satte ballen bak FIL-keeper Linnea Folkestad. FILs Rebekka Villseth brakte balanse bare et par minutter senere før Kvaløyas Sofie Schløtke igjen sendte gjestene i føringa - forøvrig for siste gang i dette oppgjøret.

– Selv om vi kom under tidlig i kampen brukte vi ikke lang tid på å ta et skikkelig tak i kampen, sa tremålsscorer Rebecca Villseth etter at hun og resten av laget i andre omgang gjorde omtrent som de ville ute på banen. Med 8-2 seieren er Finnsnes jenter 16 dermed klar for neste cup-kvalik som vil gå i Tromø mot et av lagene som har gått videre der.